El passat dimecres 21, va ser l’últim dia d’Escola per tot l’alumnat del centre, però sobretot pels alumnes i les alumnes de 6è, doncs aquest ha estat el seu últim curs a l’Escola.

Durant el matí tota la comunitat educativa de la nostra Escola es va implicar en un acte de comiat molt emotiu, on vam poder veure de tot: balls, cançons dedicades, regals, figures d’acrossport, orles, i sobretot sobretot molta emoció per part de tothom, també dels pares i mares d’aquests alumnes que van poder presenciar in situ tot l’acte celebrat al pavelló municipal. A la tarda la jornada va continuar amb un acte preparat per les famílies de 6è, que va consistir en la projecció d’ un vídeo recull de molts moments viscuts a l’Etapa Ed. Infantil i Primària, i posteriorment les nenes i els nens de 6è van repetir el ball del matí. Per acabar, es va fer un pica pica al porxo de l’Escola.

Aquí us deixem una galeria, amb alguns dels moments viscuts durant aquesta jornada tant emotiva. Us esperem el curs vinent, i els que marxeu, esperem que ens vingueu a visitar de tant en tant!!

Una abraçada a les famílies i a l’alumnat de 6è de part de tot l’equip docent de l’Escola Els Costerets!!