Dimarts 21 de novembre, els nens i les nenes de 5è vam anar al Conjunt Monumental d’Olèrdola per fer les activitats de “Viu el Parc”. Aquestes activitats tenen com a objectiu conèixer la nostra història i el nostre entorn.

Vam anar en autocar. Quan vam arribar, vam esmorzar al costat de la muralla. Després vam fer grups i els monitors ens van acompanyar a realitzar totes les activitats. Vam començar per fer una gimcana. En acabar, vam anar a fer pintures rupestres. A continuació, vam fer un itinerari pel parc per conèixer la flora i la fauna de la Mediterrània. Vam dinar amb les altres escoles i, per acabar, vam participar tots junts en un espectacle de cloenda.

Ha sigut molt interessant i divertit. Ens ho hem passat molt bé i hem aprés moltes coses.

By | 2017-11-27T13:51:47+00:00 27 novembre 2017||

Escola Els Costerets

Benvinguts al web de l'Escola Els Costerets.

Contacte:

Carretera del Carç, 102
08810 Sant Pere de Ribes
Telèfon: 93 896 1001
Email: escola@elscosterets.cat
Web: https://www.elscosterets.cat

On som?

Click to open a larger map

X