Enllaços d’interès 2017-08-16T16:36:08+00:00

Enllaços d’interès

AMPA Els Costerets

AMPA Els Costerets

L’AMPA Els Costerets és l’associació de mares i pares d’alumnes de l’Escola Els Costerets de Sant Pere de Ribes. És una entitat sense afany de lucre amb l’objectiu general de promoure la participació i col·laborar amb les activitats educatives del centre.

Enllaç: http://www.ampaelscosterets.cat/

edu365.cat

EDU365.CAT

L’edu365 és el portal del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya adreçat a l’alumnat de les escoles i instituts del país i les seves famílies, tot i que qualsevol usuari pot fer ús dels recursos que hi apareixen.

Enllaç: http://www.edu365.cat/

xtec

La Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC) és una xarxa pública, al servei dels centres docents de primària i secundària de Catalunya. Proposa tota una sèrie d’eines telemàtiques: servei d’allotjament de fitxers, blocs interactius, correu electrònic, informació oficial, recursos pedagògics, formació permanent del professorat, informació i jocs pedagògics per a l’alumnat.

Enllaç: http://xtec.gencat.cat/ca/

xtec

edu3.cat

edu3.cat és un portal de ràdio i TV educatives per Internet que ha estat pioner en l’oferta educativa per internet i s’ha posicionat com un portal de referència de TV i ràdio educatives a nivell europeu. El fons del portal l’integren materials de Televisió de Catalunya TV3, Catalunya Ràdio, del propi Departament i d’altres ens.

Enllaç: http://www.edu3.cat/

edu3.cat
Família i Escola

Família i Escola

Els sistemes educatius necessiten la sintonia entre l’escola i la família. És molt important el suport que la família dóna per a què l’alumnat tingui l’èxit escolar que es mereix. L’espai web “Família i Escola” posa a l’abast de totes les famílies, eines i instruments per poder seguir de ben a prop l’escolarització dels vostres fills i filles: què és el que pretén cada etapa educativa? quins són els hàbits saludables que li poden reforçar l’èxit escolar? quines orientacions us poden ser d’utilitat? com podem ajudar els nostres fill i filles en els estudis?

Enllaç: http://familiaiescola.gencat.cat/ca

Departament d

Departament d’Ensenyament

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya és l’organisme públic de Catalunya encarregat de la política educativa en l’àmbit de l’ensenyament no universitari.

Enllaç: http://ensenyament.gencat.cat/

Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Al portal web de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes trobareu aquella informació relacionada amb les funcions desenvolupades per part de l’administració local, des de les més institucionals, administratives o legals fins a aquelles més pròximes a la ciutadania en general.

Enllaç: http://www.santperederibes.cat/

Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Servei educatiu del Garraf

És el servei educatiu del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a la comarca del Garraf i que inclou diversos centres, equips i serveis: el Centre de Recursos Pedagògics (CRP), l’Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica (EAP), l’Equip de Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social (ELIC) i el Centre de Recursos Educatius per a Deficients Auditius (CREDA).

Enllaç: http://segarraf.com/

segarraf
Biblioteca Manuel de Pedrolo

Biblioteca Manuel de Pedrolo

La Biblioteca Manuel de Pedrolo és una biblioteca pública de Sant Pere de Ribes integrada a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Enllaç: http://bibliotecamanueldepedrolo.es/

Campus Daniel Gabarró

Campus Daniel Gabarró

El Campus Daniel Gabarró és un portal web on trobareu diversos vídeo-cursos gratuïts online per a la transformació positiva de la vida de la gent.

Enllaç: http://campusdanielgabarro.com/

Escola Els Costerets

Benvinguts al web de l'Escola Els Costerets.

Contacte:

Carretera del Carç, 102
08810 Sant Pere de Ribes
Telèfon: 93 896 1001
Email: escola@elscosterets.cat
Web: https://www.elscosterets.cat

On som?

Click to open a larger map

X